Home Kontakto


 

 Kontakt Tel:
+377 (0)44/123-097
+377 (0)44/123-098
+377 (0)44/123-099
+377 (0)44/123-100
 
Tel&Fax:
+381(0)390/324-415
 
Email:
feral_market_raft@hotmail.com
 
Web:
www.feralraft.com

Bregdeti Shqiptar

 

SH.P.K. "Feral"


E tera filloj nga nje dyqan I vogel llamarine punues ne vitin 1951, per t’u shendruar ne nje emer me tradite, sinonim I kualitetit te larte I pasuar me garancion te plote, e ky eshte ‘FERAL’.

Sh.P.K.’FERAL’ eshte ndermarrje e cila merret me perpunimin e llamarines e veqanerisht e specializuar ne prodhimin e rafteve metalike ‘MARKET’ per destinime te ndryshme,si: rafta per supermarkete, butiqe, librari, kozmetike, depo,nevoja shtepiake dhe shume destinime te tjera.

Perveq prodhimit te produkteve nga programet tona, bejme edhe sherbime ne prerje, formim dhe plastifikim te llamarines.

© 2009 Kosova Marketing